Oppføring av Nybygg

Vi er et entreprenørfirma i Askim som tar større oppdrag innen nybygg. Vi arbeider hovedsakelig i Oslo, Akershus og Østfold.

Fordeler ved kjøp av nybygg

Går du med planer om å flytte og kunne tenkt deg et helt nytt hus eller en ny leilighet? Du vil kunne nyte godt av de siste offentlige krav til tekniske og praktiske løsninger, miljøvennlighet, sikkerhet og lignende, og du slipper å bekymre deg for gammel «rust og råte». Videre vil du ved kjøp av ny bolig få en «garanti» i form av bankgarantien som entreprenøren skal stille i henhold til bustadoppføringslova.

Vi bygger etter din smak

Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut -du velger design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover. Vi kan bygge nøyaktig det huset du ønsker deg, og vi tar gjerne arkitektjobben med å tegne huset ut fra dine ønsker. Vi kan hjelpe deg med tegninger av din drømmebolig, samt innsending av søknad til kommunen. Ta kontakt for mer informasjon.

Terrasse og balkonger

Vi lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Garasje og carport

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.